EN

Welkom op de koffie-pagina van de VvTP!

Water. Aarde. Filter. Boon. Lang geleden leefden de vier hoofdingredienten in vrede samen, maar alles veranderde toen de koffiemachine aanviel. Alleen de Webcie en Ecie, meesters van alle vier de ingredienten, kon ze stoppen, maar toen de VvTP hen het meeste nodig had, verdwenen ze. Zessentachtig jaar ging voorbij en Abi en Matthias vonden hun nieuwe group, een commissie, genaamd WeCie. Hun programmeerskills zijn geweldig, maar ze moeten nog veel leren om bij de kunnen dragen aan het koffieproject. Maar ik geloof dat de WeCie de VvTP kan redden!

Na jaren bezig te zijn geweest aan het koffieproject, heeft de WeCie het nu ein-de-lijk voor elkaar gekregen om een koffie-pagina voor de lieve VvTP'ers en hun geliefde koffiemachine te maken.

Mede mogelijk gemaakt door: Lars Geluk, Lieuwe Stek, Ruben Braas, Abiram Kanagaratnam, Matthias Flór, Hidde van Ulsen, Maarten Noordzij, Jeroen van de Velde, Martijn Zwanenburg, Daan Waardenburg, Fleur Rooijakkers en Kamiel Dankers (VvTP's geliefde WeCie-leden). [2019]Linker koffiemachine
Rechter koffiemachine