De Delftse Bedrijvendagen is de grootste technische carrièrebeurs van Nederland en vindt elk jaar plaats in de Aula van de TU Delft. De Delftse Bedrijvendagen stelt zich tot doel om studenten in de eindfase van hun studie in contact te brengen met allerlei bedrijven die voor hen interessant zijn. De bedrijvendagen zijn toegankelijk voor derdejaars en oudere studenten van alle studierichtingen van de Technische Universiteit Delft. De Delftse Bedrijvendagen biedt studenten een unieke kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met meer dan 150 hoog aangeschreven bedrijven.

In 2018/2019 zal de vierentwintigste editie van De Delftse Bedrijvendagen plaatsvinden. Het bestuur van De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit vijf full-time bestuurders van een samenwerkingsverband tussen vijf Delftse studieverenigingen, namelijk de Vereniging voor Technische Physica, Gezelschap Leeghwater, het Technologisch Gezelschap, VSV 'Leonardo da Vinci' en W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'.

Het vierentwintigste bestuur van De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit:

President  Christian Primavera (VvTP)
Secretaris Tessa Talsma (Leeghwater)
Thesaurier Thijn van de Ven (TG)
Commissaris Promotie Julia Radius (VSV)
Commissaris IT Jari de Keijzer (CH)

Over de evenementen:

De Delftse Bedrijvendagen bestaan uit vier onderdelen: de Sollicitatietrainingen, de Presentatiedagen, de In-housedagen en de Gesprekkendagen.

Tijdens de Sollicitatietrainingen zullen verschillende bedrijven je voorzien van algemene tips tot afgestemd persoonlijk advies als het gaat om solliciteren en je voorbereiden op een glansrijke carrière. De Sollicitatietrainingen vormt zo de ideale start van jouw editie van De Delftse Bedrijvendagen. Tijdens de Sollicitatietrainingen is er ook de mogelijkheid om je cv te laten checken door een onafhankelijk bedrijf.

Als grootste evenement van De Delftse Bedrijvendagen worden een week later de Presentatiedagen georganiseerd, een beursvloer waar meer dan honderdvijftig bedrijven verspreid over drie dagen aanwezig zijn. Door het bezoeken van bedrijvenstands of door het volgen van bedrijfspresentaties kun je kennismaken met bedrijven. Ook kun je op informele wijze praten met recruiters tijdens de afsluitende borrel.

In maart heb je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in een aantal bedrijven door het volgen van een In-house dag bij een bedrijf op locatie. Door bij een bedrijf op bezoek te gaan kun je zeer goed de sfeer proeven en zien wat werken bij dat bedrijf in de dagelijkse gang van zaken inhoudt.

De Delftse Bedrijvendagen worden afgesloten in mei met de Gesprekkendagen. In deze één-op-één gesprekken kun je een oriënterend gesprek houden of alvast met je sollicitatie beginnen.

Voor meer informatie, kijk op  ddb.tudelft.nl.