Lieve VvTP’ers,

Mijn naam is Anne-Fleur Dijkhorst en ik ben dit jaar de Secretaris van de VvTP. Dit houdt onder andere in dat je bij mij terecht kunt voor al je administratieve vragen bij de VvTP; als je adres is veranderd, als het even niet lukt om in te loggen op de site, maar natuurlijk ook om gewoon even te klagen over je tentamenweek of een leuk verhaal te vertellen over je belevingen! Verder zorg ik voor de mailbox en de post van de VvTP en houd ik de planning van de vereniging en de agenda van mijn bestuursgenootjes nauw in de gaten. Ook snuffel ik af en toe rond in het stoffige archief waarin de geschiedenis van onze vereniging wordt bewaard.

Hiernaast ben ik ook Commissaris Extern dit jaar. Samen met Finn en Carsten onderhoud ik de contacten met bedrijven en verzorg ik de Dinsdag? Lunchlezing! en andere extern activiteiten. We gaan dit jaar weer ons best doen om de vele verschillende en interessante carrièremogelijkheden van Technische Natuurkunde aan jullie te laten zien.

Naast deze functies zal ik aankomend jaar de Jaarboekcommissie, Wecie (website commissie), AS Connect (het bedrijvenevenement van de faculteit TNW) en de Eweco (eerstejaarsweekend commissie) begeleiden. Verder houd ik me ook bezig met de contacten met de alumni van onze vereniging.

In m’n vrije tijd doe ik graag klassiek ballet en doe ik verschillende sportklasjes bij X. Afgelopen jaren heb ik ook fanatiek competitiegeroeid maar het moet nog gaan blijken of ik daar dit jaar ook tijd voor zal hebben. Verder speel ik graag piano en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen.

Kom me vooral vaak afleiden van m'n werk op het hok want ik heb af en toe de neiging om te weinig pauze te houden. En schroom vooral niet om tips of ideeën voor de VvTP aan me te vertellen, ik vind dat heel leuk om te horen!