Lieve lezer,

Leuk dat je de pagina  van de secretaris gevonden hebt! Ik ben Anouk Maasland, derderjaars student en dit jaar verantwoordelijk voor alle secretariële taken.  Als secretaris zal ik dit jaar de vereniging draaiende houden door te zorgen voor al de niet-mondelinge, interne en externe communicatie. Alle post die binnenkomt zal ik filteren voordat deze wellicht bij mijn bestuursgenootjes terecht komt. Mocht je nou eens de moeite nemen om te bellen naar de VvTP (015 278 6122), dan krijg je mij aan de telefoon.

Komend jaar ben ik ook Commissaris Extern. Samen met Ruben zal ik bij veel bedrijven langsgaan om de carrièremogelijkheden van de Technische Natuurkunde studenten te verkennen. Soms zullen we een bedrijf bezoeken wat haar kantoor in het prachtige Delft heeft, maar met net zoveel plezier bezoeken we een bedrijf in Ophemert. Kleine of grote bedrijven, technische bedrijven of consultancies: Ruben en ik gaan er alles aan doen om jullie dit jaar een boeiende mix aan carrièremogelijkheden te showen.

Echter is er nog een locatie buiten het hok van de VvTP waar ik komend jaar te vinden zal zijn. Dit is namelijk het archief van de VvTP. Als Archivaris zal ik ervoor verantwoordelijk zijn dat het bestaan van onze vereniging, met al haar prachtige activiteiten en documenten, wordt vastgelegd.

Naast deze functies zal ik meerdere commissies begeleiden komend jaar; Phyzier, het jaarboek, het masterdispuut, Symposium 2019 en de Rallycommissie.

Je zult me vaak achter m'n computer mails zien beantwoorden, maar des te leuker vind ik het om even met jullie te kletsen! Kom dus vooral lekker op het hok langs om mij een je leukste verhalen te vertellen.