Ha VvTP’er,

Ik ben Carsten van de Kamp en komend jaar zal ik de functie Extern bekleden. Dit betekent dat ik mij bezig ga houden met het organiseren van trainingen, lezingen en excursies, al dan niet in samenwerking met bedrijven of instituten. Het belangrijkste doel hiervan is om een deel van de carrière-orientatie van TN'ers te verzorgen, maar bovendien organiseren we ook activiteiten met een verbredende inslag, zodat je meer leert dan alleen natuurkunde tijdens je studententijd. Heb jij een goed idee voor een lezing, training of excursie, kom dan vooral langs op het hok om dat te laten weten!

Naast mijn taken bij de VvTP bekleed ik de functie van president in het bestuur van De Delftse Bedrijvendagen. Dit is het grootste technische carrière-evenement van de Benelux, en samen met vier andere bestuurders van vier andere studieverenigingen in Delft gaan we dit jaar een prachtige vijfentwintigste editie neerzetten. De eerste evenementen zijn de sollicitatietrainingen in februari, gevolgd door de oriëntatiedagen, waarbij we de Aula drie dagen lang zullen ombouwen tot één grote bedrijvenbeurs. In maart kunnen studenten informele koffiegesprekken met bedrijven voeren, ter kennismaking óf als begin van een sollicitatieproces. Als laatste kunnen studenten in april en mei inhousedagen bezoeken van bedrijven die ze beter willen leren kennen. Meer informatie is hier te vinden.

Naast deze twee taken zal ik binnen de VvTP een aantal commissies begeleiden, namelijk het Symposium, de MaPhyA, de Ouderdag, Wecie en de Eweco.

Kom vooral eens langs voor een koffietje of om even een leuk praatje te maken!

Carsten

carsten