Beste VvTP’er,

Ik ben Christian Primavera en komend jaar zal ik de functie Verbreding bekleden. Dit houdt in dat ik verdiepende en verbredende lezingen, trainingen en excursies organiseer. Voor elk van deze dingen heb ik binnen het bestuur een buddy om te helpen met de organisatie. Heb jij een goed idee voor een lezing, training of excursie, kom dan vooral langs op het hok om dat te laten weten!

Naast de verbredende activiteiten bij de VvTP zal ik mijn taak vervullen als President van De Delftse Bedrijvendagen. Dit is het grootste technische carrière-evenement van de Benelux, en samen met vier andere bestuurders van vier andere studieverenigingen in Delft gaan we dit jaar weer een prachtige editie neerzetten. De eerste evenementen zijn de sollicitatietrainingen in februari, gevolgd door de presentatiedagen, waarbij we de Aula zullen ombouwen tot één grote bedrijvenbeurs. In maart kunnen studenten Inhousedagen bezoeken van bedrijven die ze beter willen leren kennen. Tot slot zullen in mei de gesprekkendagen plaatsvinden, waar studenten in gesprek gaan met recruiters en misschien wel weggaan met een afstudeeropdracht, stage of zelfs een baan. Meer informatie is hier te vinden.

Naast deze twee taken zal ik binnen de VvTP een aantal commissies begeleiden, namelijk het Symposium, de MaPhyA en de Eweco. Naast al deze dingen bij de VvTP en DDB vind ik het leuk om af en toe even te wielrennen, te chillen met mijn huisgenoten of een biertje te drinken met m'n vrienden.

Kom vooral een keer langs voor koffie of thee, of om gewoon even een praatje te maken.

Tot op het Hok,