Lieve VvTP'ers,

Mijn naam is Eva Spreeuw en ik zal komend jaar Commissaris Onderwijs Master zijn. Samen met Mathijs, mijn onderwijs wederhelft, zullen wij ons inzetten voor het onderwijs. Een onderdeel hiervan is feedback verzamelen over alle vakken die jullie als studenten volgen, maar we gaan ook actief in gesprek met de opleiding. Je zult ons dus vaak buiten de collegezaal of op het hok zien om jouw mening te horen.

Maar naast onderwijs hou ik me nog bezig met veel meer andere dingen binnen de VvTP. Zo zorg ik ervoor dat jullie goedkopere boeken kunnen kopen. Daarnaast ben ik samen met Kamiel en het barbeheer verantwoordelijk voor het TPKV, waar jullie elke woensdag gezellig een biertje kunnen komen drinken met je mede studenten. Ook zal ik me dit jaar bezig houden met de grote reis die de VvTP organiseert, waar we 3,5 week op reis gaan en bedrijven, onderzoeksinstituten maar ook cultuur en natuur zullen bezoeken/bezichtigen. Waar de reis naar toe gaat is nog even geheim maar ik verzeker jullie dat het episch wordt. Daarbij QQ ik ook nog de Dies commissie en de ouderdag commissie.

Na deze lijst aan activiteiten heb ik toch nog een beetje tijd vrij om met m’n huis of vriendinnen iets gezelligs te doen. Of te dansen of een gaaf concert te bezoeken.

Ik hoop dat jullie zo een beetje een idee van mij hebben. Je kan altijd langskomen om een praatje te houden, een goed idee te pitchen of om je feedback te geven over het onderwijs.

Liefs Eva