Hoi, 

Leuk om te zien dat je dit goed verstopte stukje van de website hebt kunnen vinden. In dit stukje zal ik mezelf voorstellen en even kort uitleggen waar ik me dit jaar mee bezig zal houden. Na drie jaar bezig te zijn geweest met de Bachelor Technische Natuurkunde ben ik dit jaar president van de Vereniging voor Technische Physica. Als president van de vereniging is de kans groot dat je me zo her en der een praatje ziet houden, vaak gevolgd door het Physica lied. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor vrijwel alles, je kunt me dan ook vooraan in ons hok vinden. Verder zal ik ook een aantal QQ-schappen hebben. De commissies die ik QQ zijn de AC, het Barbeheer, de WeCie en het Jaarboek. 

Dan een stukje over mezelf: ik kom oorspronkelijk uit het prachtige Tilburg in Brabant. Na jarenlang op de middelbare in het bourgondische middelpunt van Brabant gezeten te hebben vertrok ik vol goede moed naar Delft. Deze jaren in Brabant hebben echter wel zijn sporen achtergelaten: af en toe floept er nog wel een zachte G door mijn spraak heen. Doe ik verder nog meer in mijn leven? Ik houd van voetballen, ik speel in de selectie van Ariston '80, en ben Fifakoning van heel de VvTP. 

Wil je meer over mij weten? Kom dan zeker een keer langs op het hok, daar zal ik uiteraard het grootste deel van de tijd te vinden zijn. Verder wil ik je heel veel plezier wensen met je studie en je tijd binnen de VvTP.