Door het toegenomen aantal keuzemogelijkheden binnen de master Natuurkunde in de afgelopen jaren merkten wij dat er niet zoiets meer is als dé masterstudent natuurkunde. Velen zijn lid van de VvTP maar, ook een groot aantal (vooral internationals) niet. Het masterdispuut is daarom opgericht om specifiek deze groep mensen samen te brengen via gezellige laagdrempelige activiteiten zoals de introductie-activiteit, een paar biertjes na een collegedag in het VvTP café of juist een diner waarin iedereen een gerecht maakt van zijn/haar land van herkomst.

Als masterstudent stel je ook vaak het kiezen uit en daardoor heb je geen duidelijk doel voor je toekomstrichting. Het masterdispuut organiseert daardoor speciaal voor de masterstudenten orienterende activiteiten voor je MEP en carriere. Denk hierbij aan Lab Tours rond de verschillende afdelingen, bezoeken aan bedrijven of speeddating met alumni om te horen wat mensen voor jou hebben gedaan.

Via een periodieke infomail met een overzicht van de activiteiten van onszelf maar juist ook van andere takken van de VvTP proberen wij het makkelijk te maken voor masterstudenten om hieraan mee te doen.

Ben jij een masterstudent en wil je deze mail graag ontvangen? Meld je dan aan op http://eepurl.com/bwfgcj