Lieve VvTP’ers,

Inmiddels zullen de meesten van jullie me wel een keer gezien hebben, maar voor de mensen die me nog niet kennen: Mijn naam is Mathijs van Kouwen, momenteel derdejaars en dit jaar zal ik de functie van Commissaris Onderwijs Bachelor bekleden. Dit betekent dat ik me, samen met mijn onderwijs buddy Eva, de commissaris onderwijs Master, voornamelijk bezig ga houden met het verbeteren van het onderwijs. Als je een opmerking hebben over het onderwijs, dan hoor ik het graag zo snel mogelijk! Je kunt ons altijd bereiken via de onderwijs hotline (0657660719) of gewoon langskomen op het hok!

Naast deze functie binnen het bestuur heb ik echter ook nog een heleboel andere dingen te doen. Ik zet me in voor het verbeteren van de uitstraling en inhoudelijke zaken van de VvTP. Ik ga de wetten van thermodynamica verbreken door meer orde aan te brengen in het hok en de online database van de VvTP. Daarnaast zet ik me met veel passie in voor het professioneler maken van het commissietraject, hierbij de gezelligheid in stand houdende. Voor de rest zal ik ook een aantal commissies gaan QQ’en. Ik zet met de Excitacie een aantal mooie evenementen neer voor de sjaarsch. Hiernaast zal ik samen met de wispoco een onvergetelijke wintersport neerzetten, nieuwe sjaarsch een episch weekend geven met de Eweco en het carrièreevenement AS connect organiseren samen met de commissie. 

Uiteraard ben ik niet alleen "bestuur van de VvTP" dit jaar. Ik ben erg sportief en naast hockeyen elke vrijdag en zondag als ik kan trap ik elke maandag ook een balletje in de maandagcompetitie. Daarnaast ben ik als initiatiefnemer van "het sportuurtje" ook van plan elke week een uurtje extra te sporten. 

Ik ben altijd in voor een gesprek over onderwijs, je leven, koetjes of kalfjes. Kortom voor alles wat je kunt bedenken kun je bij me aankloppen met een koffietje in de hand.

Groet,

Mathijs