Lieve VvTP’er,

Mijn naam is Ruben Braas en ik zal dit jaar de functie thesaurier bekleden binnen het bestuur van de VvTP. Dit houdt in dat ik de financiën van de VvTP beheer. Je zal van mij dus mailtjes krijgen dat je nog moet betalen of dat je geld krijgt. Ook kan je bij mij terecht met al je vragen over je privéstand, declaraties en andere (geld)zaken.

Hiernaast zal ik plaatsnemen in de raad van toezicht van het Delft Career Platform, een nieuw carrière platform wat jou op de hoogte brengt van interessante bedrijven, evenementen en vacatures. Als je hier meer informatie over wilt, kijk dan even op de website delftcareerplatform.nl. Ook zal ik dit jaar samen met Christian excursies organiseren naar physisch verantwoorde locaties, zodat je je als natuurkundige verder kunt verbreden.

Tot slot begeleid ik alle commissiethesauriers en houd ik me ook bezig met commissies als QQ’er. Dit zijn dit jaar het de Physicus, FeCo en SpoSpeco. Als ik niet op het hok te vinden ben, vind ik het leuk om te sporten en te koken of om gezellig ergens een biertje te doen.

Kom vooral langs om een kopje koffie of thee te drinken als je geïnteresseerd bent of als je gewoon even wil kletsen!

Groetjes,

Ruben