Lieve VvTP’er,

 

Ik ben Suzanne Huijskes en ik zal dit jaar Commissaris Onderwijs Bachelor zijn. Komend jaar zal ik me daarom, samen met Danish, die de functie Commissaris Onderwijs Master gaat bekleden, bezig houden met alles wat te maken heeft met het onderwijs. Zo zullen wij proberen feedback te verzamelen en het onderwijs te verbeteren door in gesprek te gaan met zowel studenten als professoren. 

 

Naast mijn functie als Commissaris Onderwijs zal ik ook een aantal commissies van de VvTP begeleiden. Zo zal ik met de Diescommissie een week lang activiteiten organiseren om de verjaardag van de vereniging te vieren. Daarnaast begeleid ik ook de SpoSpeCo en de Racie, waarmee ik verschillende sportieve activiteiten en een rally zal organiseren. Ook zullen we met de Kleine Reiscommissie ons best doen een geweldige 2 weken neer te zetten waarbij we met een groep VvTP’ers naar een nog onbekende locatie gaan, om daar van de bedrijven, natuur en cultuur te genieten. Verder zal ik er als Turfkoning voor zorgen dat er altijd heerlijke snacks op de turf zijn.

 

Natuurlijk heb ik ook nog wel een leven buiten de VvTP, en vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken maar kan ik ook zeker genieten van een avond bankhangen.

 

Mocht je nog een vraag, leuk verhaal of goed idee hebben, kom dan zeker langs het hok om even te kletsen!

 

Liefs,

 

Suzanne