Voor al haar bestuurs- en commissiewerk heeft de VvTP ongeveer 10 computers ter beschikking, 6 in het bestuurshok en 4 in het commissiehok. Verder is er een high-end server dat het digitale centrum vormt van de vereniging.

Op de computers in het commissiehok kan alles gedaan worden. Van het contacteren van bedrijven tot het layouten van de nieuwe Physicus. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het lezen van de laatste nieuwtjes of het genieten van mooie nerd stripjes.

Om op de computers te kunnen inloggen dien je te beschikken over een account op de VvTP server. Iedereen die een commissie doet krijgt zo’n account. Als je om een andere reden een account wilt kan je gewoon even binnenlopen bij het bestuur. Met een account heb je toegang tot een persoonlijke map op de server (V-schijf) waarin je bestanden kunt opslaan.

Daarnaast is deze site ook gemaakt en wordt hij onderhouden door deze groep studenten. Dus als je iets op de site mist of meer informatie wil over de WEcie kun je ons vinden op: wecie@vvtp.tudelft.nl.

De volgende helden hebben de website waar u zich momenteel op bevindt gemaakt en onderhouden deze:

Hidde van Ulsen

Ruben Braas

Abi Kanaganatram

Maarten Noordzij

Jeroen van de Velde

Lars Geluk

Daan Waardenburg

Lieuwe Stek

Matthias Flor

Martijn Zwanenburg

Carsten van de Kamp

Anne-Fleur Dijkhorst