ARACHNE

Arache Logo

ARACHNE is een door de website commissie der VvTP (ook wel Webcie genoemd) ontworpen content management systeem (CMS) waarop de website van de Vereniging voor Technische Physica draait.

Arachne was een Griekse godin die buitengewoon goed kon spinnen en weven. Athena gaf haar les, hetgeen haar in staat stelde om fabelachtig schone werken te maken en veel bewondering opleverde. Arachne ontkende echter dat zij door een godin onderwezen was en haalde met deze hubris de woede van Athena op de hals. Athena veranderde haar in een spin die weliswaar met haar eigen verschijning bij velen angst en afschuw opwekte, maar wel altijd prachtige spinnenwebben zou blijven weven.

Wie een blik onder de motorkap van CMS Arachne neemt zal wellicht bij het aanschouwen van haar veelzijdige complexiteit en kilometers code angst en verschrikking ten dele vallen, maar de website die zij tevoorschijn tovert doet dat allerminst: mooie pagina's en functionaliteit onttrekken de angstaanjagende complexiteit van een content management system aan het oog van de gebruiker, die rustig van het resultaat kan genieten. Dat is het idee van Arachne.

Met het onderstaande formulier kunt u een bericht naar de Webcie sturen. Dit contactformulier is bestemd voor technische vragen of opmerkingen zoals vragen en suggesties met betrekking tot de website, bugs of suggesties. Voor algemene vragen over de Vereniging voor Technische Physica kan je contact opnemen met het bestuur via de algemene contactpagina. Wij streven er naar om je e-mail binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Name
E-mail
Message