Femion Alumnidiner

Activiteiten Commissie
Maandag 12 juni
19:00 - 23:00

Lijkt jou het leuk op te dineren met vrouwelijke alumni? Benieuwd naar hun verhalen over hun werk? Wil jij weten of ook in je latere carriere als vrouw een bijzondere positie hebt?

Kom naar het alumni vrouwendiner! 6 Vrouwelijke alumni van verschillende takken van het bedrijfsleven zullen alles vertellen over hun ervaringen.

De volgende alumni zullen komen:

• Ellen Heyns: Materialen en corrosie Engineer bij Shell
  • Suzanne van Dam: PhD bij QuTech
  • Julia Cramer: PhD bij QuTech, sins dit jaar Outreach Coordinator QuTech, postdoc wetenschapscommunicatie bij Ionica Smeets in Leiden, freelance wetenschapscommunicator
  • Liesbeth Thijssen: Big Data analist bij een start-up
  • Dorine van der Vlies: werkt bij Strategy, Energy Modeling and Research firm that assists central and local governments, companies, institutions and NGO's around the world in determining and quantifying how a climate neutral society can be achieved.
  • Laura Bogers: Klinisch Physicus bij HollandPTC (protonenkliniek)

Het adres van de activiteit:
KIVI Niria