EN

Gupta Strategists Caseavond

Georganiseerd door VvTP Bestuur
Donderdag 21 oktober 19:00 - 21:00

Samen met Hooke (van nanobiologie) organiseren we een case avond met Gupta Strategists. Onder het genot van pizza's werken we aan een case die Gupta in het verleden heeft uitgevoerd. Jullie werken in groepen en krijgen hierbij begeleiding. Tijdens de case werken jullie samen aan het volgende project: Een poolse zorgverzekeraars leidt verlies terwijl het aantal klanten hetzelfde is gebleven, help jij het management met het omkeren van deze situatie?

 

 

Gupta Strategists is een strategieconsultant gefocust op de gezondheidszorg. We zijn marktleider in onze niche en groeien snel.

Elk project is anders

We bedienen een breed spectrum aan klanten in de zorg. Van ziekenhuizen tot zorgverzekeraars en van investeerders tot de overheid. Elke opdracht is anders: de ene week begeleidt je een overnametraject, de andere help je een klant met het implementeren van een strategie. Je ontwikkelt je vaardigheden hierdoor op alle vlakken en werkt telkens aan afwisselende opdrachten.

De uitdagingen van onze cliënten staan voorop

De gezondheidszorg verandert continu en in rap tempo. Deze veranderingen raken de spelers in de sector en hebben uiteindelijk impact op de zorg die we allemaal gebruiken. Wij helpen onze klanten grip te krijgen op hun problemen en uitdagingen om te zetten in kansen.

We investeren in jouw ontwikkeling

Bij Gupta ontwikkel je je vanaf dag één in hoog tempo. Je krijgt op maat gemaakte trainingsprogramma’s aangeboden die aansluiten bij jouw behoeften, maar bent vooral ‘on the job’ aan het leren. Als je dit wil biedt Gupta ook de mogelijkheid om je verder te verdiepen in onderwerpen die je leuk vindt, bijvoorbeeld door een studie te schrijven of een MBA te volgen.

Onze partners