Motivatiemomentje eerstejaars

Georganiseerd door VvTP Bestuur
Donderdag 6 mei 12:30 - 13:40

Lijkt het jouw interessant om na je bachelor een jaartje wat anders te doen? Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in of buiten Delft? Op 6 mei 12:30 – 13:40 vind het motivatiemomentje plaats via zoom waarin zal worden verteld over de verschillende mogelijkheden die je in een tussenjaar of naast je studie kunt doen. Zo zullen een aantal studenten hun ervaring delen over het doen van een dreamteam, bestuursjaar en een minor in het buitenland. Daarnaast zullen de studieadviseurs tips geven over het aanpakken van je studie om zo de mogelijkheid te creëren zelf deze ervaringen te beleven. Daarnaast heeft de VvTP  voor de deelnemers nog een kleinigheidje die je tijdens je studie kunt gebruiken!