EN

VrijmiBoot

Georganiseerd door VvTP Bestuur
Vrijdag 2 juli 17:00 - 19:00

Aankomende vrijdag heeft 88 de laatste schitterende activiteit voor de VvTP gefixt! We gaan 2 uur lang een feestje bouwen op een boot: muziek, drankjes en snacks chillen op een boot om het jaar spetterend af te sluiten. Vertrek om 17.00 vanuit de Nieuwe Haven en om 19.00 ben je weer een vrije vogel. Er is een verplichte CoronaCheck! Doe je FT en stress om de Fraudecheck? Geen probleem, lees de voorwaarden op de site. Schrijf je in , vol = vol, max 40 plekken??

 

Voorwaarden Vrijmiboot

Indien je je inschrijft voor de activiteit 'Vrijmiboot' van de VvTP, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

* Als je arriveert bij de boot, kan je via de CoronaCheck app een negatieve test/herstelbewijs/vaccinatiebewijs laten scannen.

* Indien je je inschrijft voor het evenement, word er geld in rekening gebracht (behalve bij uitzondering Fraudecheck door FT, zie hieronder)

* Indien je deelneemt aan het tentamen Fysische Transportverschijnselen, ben je dit verplicht aan te geven bij je inschrijving.

* Indien je extra tijd hebt bij dit tentamen, dien je dit ook aan te geven bij je inschrijven.

* Indien je deelneemt aan het tentamen Fysische Transportverschijnselen wordt geselecteerd voor een fraudecheck, dien je dit uiterlijk 17.15 te laten weten door een WhatsApp bericht te sturen met je naam naar 0631206203. Indien je dit doet, wordt er geen geld in rekening gebracht. Indien je niet op komt dagen zonder te laten weten, wordt er wel geld in rekening gebracht.