Batavierenrace 2012

Hugh van der Kolff
Dinsdag 7 februari 2012

Dit jaar doet de VvTP voor het eerst mee aan 's werelds grootste estafetteloop: de Batavierenrace! De Spospeco zorgt ervoor dat er een VvTP delegatie mee kan doen om de 175 km loop succesvol te volbrengen.

Schrijf je hier (http://goo.gl/rbWQB) vrijblijvend in voor de interesselijst voor de Batavierenrace 2012 om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws en de definitieve inschrijving. Hoe eerder je inschrijft hoe groter je kans op deelname!

Vanaf 28 april zullen ongeveer 7500 deelnemers, voornamelijk studenten uit heel Nederland, in etappes van Nijmegen, via Duitsland naar de campus van de Universiteit Twente hardlopen, alwaar het grootste studentenfeest van de Benelux zal plaatsvinden. Dit jaar is de 40e editie van de race dus de organisatie pakt extra uit. Het belooft een topevenement te worden dus zorg dat je erbij bent!

Kijk op www.batavierenrace.nl voor sfeerimpressies en voor meer informatie!

Daarnaast is er nog een hardloop-gerelateerde mededeling van het Sportcentrum:

De Unit Sport en Cultuur zorgt dit jaar voor hardlooptrainingen. Of je nu begint met hardlopen of je bent in training voor de Batavieren race (28 april 2012), iedere loper van elk niveau is welkom. Dit blijkt ook wel uit de huidige groep lopers; een aantal lopers zonder ervaring lopen samen met studenten die al heel veel ervaring hebben met hardlopen, onder supervisie van een professionele hardlooptrainer. Ongeveer 10 lopers starten op dit moment wekelijks vanaf de Unit Sport en Cultuur op donderdagavond om 18.30 uur om ongeveer ruim een uur te gaan hardlopen. Kortom ben je in het bezit van een sportkaart kom dan eens vrijblijvend langs en bekijk of jij ook kan hardlopen met de TU Delft!