EN

Excursie Ketel 1 Distilleerderij

Tom Runia
Dinsdag 21 mei 2013

Het mag dan een beetje kort dag zijn, maar aankomende vrijdag (24 mei) organiseert de VvTP een bijzondere excursie. We mogen namelijk emt een select gezelschap een bezoekje brengen aan de distilleerderij van ons favoriete drankje: KETEL 1. De distilleerderij in Schiedam produceert nog op ambachtelijke wijze deze heerlijke graanjenever, daarom is een bezoekje aan de distilleerderij zeer de moeite waard. 

De excursie zal in de middag van 24 mei plaatsvinden, de aanvangstijd is 12:30 in de V-hal. We zullen per openbaar vervoer richting Schiedam vertrekken en na zo'n 25 minuten reizen arriveren op locatie. We zullen daar een rondleiding krijgen om vervolgens weer rond een uur of vier terug te keren naar Delft. Voor de echte die hards is er ook nog een avondprogramma, de AC organiseert namelijk ook een culturele excursie naar een concert van Wagner.

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en inschrijven is verplicht. Je aanmelden kan door je naam op de inschrijflijst te zetten die op de balie ligt of anders te mailen naar secretaris@vvtp.tudelft.nl

Onze partners