Extra hulp voor bachelor vakken per februari 2012

Just Ruitenberg
Maandag 23 januari 2012

Als je extra ondersteuning en hulp wilt bij een BSc-vak, dan kan dat vanaf woensdag 8 februari 2012. Op woensdag- en op dondermiddag zal daarvoor een student beschikbaar zijn in zaaltje A005. Van 13.00-17.00 kun je daar terecht. Je kunt er gewoon spontaan heen gaan.

Als je problemen hebt met bepaalde sommen, als je een stukje van de stof niet snapt, als je wat achter bent geraakt en moeite hebt om op eigen kracht weer bij te komen en alles te snappen enz. enz. Neem je boeken en aantekeningen mee en maak gebruik van de hulp die je kunt krijgen!! Op woensdagmiddag zal Frank Spoor er zitten en op donderdagmiddag Derick Chong.

In het bijzonder worden eerstejaarsstudenten uitgenodigd niet te schromen en er gebruik van te maken. Maar, zoals vermeld: je kunt er terecht met een vraag over elk BSc-vak!!

Tot 1 juli 2012 zullen ze er in de volgende weken op woensdag- en donderdagmiddag voor je zijn:
Woensdag 8 februari - tot en met donderdag 23 februari; woensdag 7 maart tot en met donderdag 5 april; woensdag 25 april tot en met donderdag 21 juni (donderdag 17 mei valt uit omdat het dan Hemelvaartsdag is).
Dat betekent dus tijdens de collegeweken en de witte weken.