Informatie voor aankomend eerstejaars

Tom Runia
Woensdag 10 juli 2013

Dit nieuwsbericht bevat de belangrijkste informatie voor alle aankomend eerstejaars studenten Technische Natuurkunde en Nanobiologie. Mochten er na het lezen van deze informatie nog onduidelijkheden zijn dan kunnen vragen omtrent het eestejaarsweekend gericht worden aan eweco@vvtp.tudelft.nl, alle overige vragen mogen naar het algemene e-mailadres vvtp@vvtp.tudelft.nl. Vragen over je studentenkaart, NetID en andere TU brede zaken waar de VvTP niks mee te maken heeft kunnen gericht worden aan de Centrale Studentenadministratie. In verband met de vakantie kan het enkele dagen duren voordat je e-mail beantwoord wordt.

Eerstejaarsweekend
Op vrijdag 16 augustus om 9:00 zal het eerstejaarsweekend weer beginnen startend in de aula. Mocht je nu nog op vakantie zijn, en graag vrijdag en zaterdag langs willen komen, als nieuwe eerstejaars of als oude lul, dan ben je natuurlijk welkom met eigen vervoer op adres Lingsforterweg 89, 5944BC Arcen. Meld dit wel altijd aan de Eerstejaarsweekendcommissie (Eweco) via het bovenstaande e-mailadres.

Boekenverkoop
Voor iedereen die boeken wil kopen, dit kan al op 27, 28 en 30 augustus (alleen 's ochtends). Je moet hiervoor wel lid zijn van de vereniging. Als je met het eerstejaarsweekend bent mee geweest, ben je automatisch lid. Mocht je niet zijn mee geweest, dan kun je aan de balie je boeken kopen en direct lid worden voor een bedrag van 15 euro. Mocht je de hierboven aangegeven dagen niet langs kunnen komen, dan is er ook nog boekenverkoop in de week erna. Hiervoor zijn de openingstijden wel gelimiteerd, de precieze tijden zullen opgehangen worden bij de VvTP in de eerste week. We raden alle eerstejaarsstudenten aan om wel op de hier boven aangeven dagen boeken te kopen als je niet verhinderd bent, zo voorkom je dat je de eerste week zonder boeken in college zit!

Overige informatie
Hoewel de studieroosters voor volgend jaar nog niet bekend zijn zullen ze (hoogstwaarschijnlijk) binnen niet al te lange tijd te bekijken zijn op huidigeroosters.tudelft.nl. Mocht je willen zien wanneer de onderwijs- en tentamenperiodes zijn dan is hier de academische jaarkalender voor volgend jaar te vinden.