Kandidaten gezocht voor Facultaire Studenten Raad (FSR)

Anne-Nynke Blok
Donderdag 21 maart 2013

Vanaf vandaag kunnen alle technisch natuurkunde studenten en nanobio studenten zich op de kandidatenlijst inschrijven voor de FSR TNW verkiezing 2013/2014. De inschrijflijst kun je vinden op de balie bij de VvTP.

Wat doet de FSR-TNW ?

De FSR is de vertegenwoordiging van de studenten binnen de faculteit, d.w.z. dat  je als er FSR lid met je FSR genoten voor zorgt  dat de kwaliteit van en de  faciliteiten voor het onderwijs op de faculteit behouden blijft en wellicht verbeterd wordt. Dit doe je altijd vanuit het oogpunt van ‘de student’ en door samen te zitten met o.a. mensen van het management en onderwijs- en studentzaken. Je hebt dus regelmatig persoonlijk contact met de studenten van jouw studie, andere studies en met bijvoorbeeld de decaan en de onderwijsdirecteur. Deze mensen stellen de mening van de FSR altijd op prijs.

De FSR kamer TN/NB heeft zich afgelopen jaar beziggehouden met de herinrichting van de eerste verdieping van de A-vleugel en heeft input geleverd in het proces van de renovatie van het TN-gebouw en de nieuwe samenstelling van het BSc curicullum.

Daarnaast heeft de FSR de vaste taak om elk jaar de onderwijsregelementen te controleren en aan te passen waar nodig. Hierin staan de regels die bijvoorbeeld betrekking hebben op het mogen doen van herkansingen en/of ingangseisen voor tentamens voor vakken.

voor meer informatie over de FSR zie de FSR info folder op de balie en op de VvTP facebookpagina. Ook kun je voor al je vragen even langs lopen bij Anne-Nynke op het bestuurshok.