Manifestatie op de markt

Max Huisman
Dinsdag 13 maart 2012

Op vrijdag 16 maart aanstaande zal er op de markt in Delft een manifestatie plaatsvinden voor het behoud van de studiefinanciering in de master voor bètastudenten. De manifestatie begint om 16.00 uur en wordt georganiseerd door de VSSD, Lijst-ß en ORAS met steun van de SVR en de VERA.

Tijdens deze manifestatie zal er een vijf meter hoge Jenga toren gebouwd worden om te illustreren dat de kenniseconomie instort wanneer je de fundamenten weghaalt. Vrijwel alle studieverenigingen van Delft, waaronder de VvTP, helpen mee om deze actie mogelijk te maken en zo een duidelijk signaal af te geven aan de politiek. De landelijke media zullen dan ook volop aanwezig zijn.

Het VvTP bestuur zal om 15.45 vanaf de faculteit vertrekken richting de markt, liefst met zo veel mogelijk VvTP-ers, om deze manifestatie te steunen. We roepen dan ook alle VvTP-ers op om deze actie te steunen met hun aanwezigheid.

In de hoop velen van jullie te mogen begroeten vrijdag,
Namens het bestuur,

Max Huisman