Stemmen voor Centrale Studentenraad

Lisanne Coenen
Dinsdag 22 mei 2012

Woensdag 23 en donderdag 24 mei kun je stemmen voor de Centrale Studentenraad. De Studentenraad is de hoogste vertegenwoordiging van studenten aan de TU Delft en is de wettelijke overlegpartner van het bestuur van de TU. Eén keer per jaar kun je stemmen op de partij waar jij achter staat. Dit jaar kun je kiezen uit twee partijen: Lijst Bèta en ORAS

Lijst Bèta

Lijst Bèta zit pas een jaar in de Studentenraad, maar heeft nu al veel bereikt (voor een overzicht: www.lijstbeta.nl/projecten). Lijst Bèta is een jonge, frisse partij in de Studentenraad en heeft als slogan: Focus op Onderwijs. Wij vinden dat onderwijskwaliteit het belangrijkste is om na te streven in de Studentenraad. Hier kunnen wij het meest bereiken voor alle studenten en bovendien: pas als het onderwijs goed is geregeld, heb je beter de mogelijkheid om iets (commissie, bestuur, studentenproject) naast je studie te doen. Zie www.lijstbeta.nl voor meer informatie. Stem Lijst Bèta op 23 of 24 mei!

ORAS

ORAS is de continue factor in de Studentenraad en staat bekend om haar constructieve en pragmatische aanpak. ORAS vertegenwoordigt de actieve en gemotiveerde student . Je komt naar Delft om de beste ingenieur te worden en volgens ORAS bereik je dit door kwalitatief hoogwaardig onderwijs, ondersteund door goede faciliteiten en de uitgebreide mogelijkheid tot ontplooiing.

Komend jaar gaan we ons o.a. inzetten voor meer studiebegeleiding, meer Collegerama, ruimere openingstijden en zetten we de kwaliteit van de Delftse studies voorop.

Kijk op www.oras.nl wat we al hebben bereikt en wat we volgend jaar willen bereiken. Stem ORAS op woensdag 23 en donderdag 24 mei!